Nikkie en Sarah maken zich verdacht in tweede aflevering WIDM

Door: DitjesenDatjes
14-01-2019

Wie is de Mol is ook afgelopen zaterdag weer door bijna drie miljoen mensen bekeken. Zij zagen dat de groep in shock was nadat de eerste kandidaat afviel, en dat een aantal spelers wel erg verdachte dingen deden. Dit zijn de aanwijzingen en hints van aflevering twee!

Cijfers

Tijdens de eerste opdracht moest de groep een aantal vragen beantwoorden waar een cijfer uitkwam. Die vragen waren niet moeilijk, want ze gingen allemaal over henzelf: hoeveel huisdieren heb je? Wat is je schoenmaat? Nikkie en Rick Paul moesten op een stijger staan, en zagen vanuit daar cijfers. Zij moesten de rest van de kandidaten naar het goede cijfer leiden. Mollen in deze opdracht was makkelijk, en waarschijnlijk is dat dan ook volop gebeurd. De groep had maar twee antwoorden goed.

Een oplettende kijker viel op dat Nikkie de Jager volgens internet een stuk kleiner is dat ze in het programma zei. Ze beweerde namelijk dat ze 1.94 meter lang is, terwijl ze volgens haar website 1.89 meter lang is.

Route

Ook Sarah heeft zichzelf verdacht gemaakt. Tijdens de tweede opdracht, een laserlabyrint, ging Sinan als eerste. Hij keek waar iedereens naam en geld lag, zodat de volgende kandidaten zich konden concentreren op de route. Hij zei tegen Sarah: ‘Jouw naam ligt aan de linkerkant’. Sarah besluit echter om naar rechts te lopen. Waarom?

https://twitter.com/noahsaetre/status/1084658449630330880

Meer DenD