Nikkie Plessen reageert op winactie schandaal

Nikkie Plessen reageert on winactie schandaal
Door: Charlotte Wijnen
15-11-2021

De geruchten dat Nikkie Plessen een dame uitsloot van deelname aan een winactie, worden keihard door haar ontkracht. ,,Ik ben niet zo. Nog niet een heel klein beetje”, maakt ze duidelijk op Instagram.

‘Weiger rioolpers een podium te geven’

Showbizzkanaal Juice Channel meldde een gerucht over Nikkie Plessen dat zij een dame niet zou hebben laten winnen bij een winactie omdat zij een hoofddoek droeg.

Het gerucht zorgde voor de nodige ophef, maar vanuit Nikkie bleef het stil. Tot nu, want ze heeft gereageerd op een priv├ębericht van een volger. Nikkie legt uit waarom ze eerder niet reageerde op het schandaal. ,,Ik weiger dit soort rioolpers een podium te geven”, aldus Nikkie.

Nikkie reageert op negativiteit

Nikkie kreeg een boel negativiteit over zich heen en zou ‘een racist’ zijn. ,,Ik kan mezelf in de spiegel aankijken en als ik iets niet ben dan is het een racist”, schrijft ze vastbesloten. ,,Ik zou wensen dat iedereen in dit land met respect voor elkaar en naast elkaar kan leven.”

Ze ontkracht dan ook het gerucht over de winactie en noemt het een grote leugen. ,,Op leugens van een ‘anonieme’ bron over iets dat iemand van ons personeel 5 jaar geleden zou hebben gezegd, daar kan ik niets mee. Maar geloof me, ik ben niet zo. Nog niet een heel klein beetje.”

Meer DenD