Nog een klap voor Charlène: ‘Tweeling onder gezag van zus Albert’

Weer klap voor Charlene
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Charlène zou momenteel behandeld worden in een verslavingskliniek in Zwitserland. Haar schoonzus prinses Caroline zou niet alleen opnieuw haar taken op zich nemen, maar zich óók bemoeien met de opvoeding van de tweeling Jacques en Gabriella.

Het zou opnieuw niet goed gaan met prinses Charlène. Ze zou verslaafd zijn aan slaappillen en aan Anxiolytica, medicijnen die angstgevoelens verminderen. Volgens het Spaanse Caras neemt Charlène deze medicatie al voor een lange tijd en is haar verslaving lange tijd onopgemerkt gebleven.

Afkickkliniek

De Monegaskische koninklijke familie probeert het probleem van Charlène geheim te houden, maar nabije bronnen hebben nu onthuld dat ze is opgenomen in een afkickkliniek in Zwitserland. Haar schoonzus prinses Caroline zal de komende tijd haar koninklijke plichten én de opvoeding van haar kinderen gaan overnemen. Vooral dat laatste zit Charlène dwars. ,,Charlène zou er niet aan moeten denken dat haar kinderen opnieuw, deels, onder het gezag van Caroline zouden komen”, schrijft weekblad Privé.

Terug bij af

Mocht Charlène inderdaad opnieuw in de Zwitserse kliniek verblijven, dan is ze weer terug bij af. In 2021 verbleef ze ook al in de kliniek omdat ze oververmoeid was. Dat gebeurde al een week nadat ze na zes maanden uit Zuid-Afrika terugkeerde naar haar gezin. Charlène verbleef destijds in haar geboorteland omdat ze meerdere keren geopereerd moest worden vanwege een keel-, neus- en oorinfectie. ,,De eerste paar uur nadat ze terug was ging het redelijk, maar daarna werd het duidelijk dat het helemaal niet goed met haar ging”, vertelde Albert toen.

Tags

PRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck