Dramatisch besluit tot uitstel James Bond-film

James Bond
Door: Jos La Grande
04-03-2020

Het Corona-virus heeft James Bond op de knieën gekregen, want de première van de film No Time to Die is uitgesteld tot november dit jaar. Met dit besluit hebben MGM, Universal en de Bond-producers Michael Wilson en Barbara Broccoli een dramatisch besluit genomen. Dit is nooit eerder gebeurd in geschiedenis van de Bondfilms.

De Bond-film met de titelsong van de 18-jarihe Billie Eilish gaat nu pas op 20 novenber van dit jaar de bioscopen in. Daarmee wordt gegokt op de kerstdagen als veel mensen naar de bioscoop gaan.

Bioscopen dicht

De beslissing heeft volgens verschillende Amerikaanse media te maken met het feit dat vanwege het coronavirus minder mensen een bioscoop bezoeken. In Korea, Japan, italië en Frankrijk zijn al veel bioscopen gesloten vanwege het Corona-virus. de situatie zal naar verwachting verder verergeren.

Een groep fans schreef maandag al een open brief aan de makers van No Time To Die met het verzoek de film uit te stellen vanwege het virus. Doordat overal ter wereld grote groepen fans naar de bioscoop zullen gaan, zou het virus zich gemakkelijker kunnen verspreiden, zo vreesden ze.

Meer DenD