NPO domineert televisieavonden in coronatijden

Door: DitjesDatjes
26-03-2020

De NPO weet het televisiekijkende publiek avond na avond te veroveren. Nu een groot deel van Nederland thuiszit, kijken meer mensen televisie en het grootste deel van de kijkers zapt naar de publieke omroep. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het journaal van 20:00 blijft onverminderd populair en eindigt op nummer één in de dag top 25. Meer dan 3 miljoen mensen keken naar het journaal. Ook Tussen Kunst en Kitsch en De wereld draait door scoren goed op plek twee en drie. Zij trekken allebei bijna 2 miljoen kijkers.

Het journaal van 18:00 uur, De Rijdende Rechter, EenVandaag, Op1 en het late journaal staan ook allemaal in de top 10. Deze programma’s op NPO 1 weten allemaal meer dan een miljoen kijkers te behalen.

De enige twee programma’s in de dag top 10 die niet van de NPO zijn, zijn het Half Acht Nieuws en RTL Boulevard. De actualiteitenprogramma’s van RTL 4 waren ook in trek op de woensdagavond.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen