Oeps…Barbie praat mond voorbij over ongeluk

Door: Tanja Brouwer
18-05-2020

Barbie lijkt niet de verstandigste keuzes te maken in haar leven, en dat blijkt nu ook weer uit een vlog van Nick Eshuis. De blondine vertelt over het auto-ongeluk van vorige maand, en lijkt haar mond voorbij te praten…..

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Slechte chauffeur?

Bij het ongeluk dat vorige maand plaatsvond en waarbij naast Samantha ook haar vriend Gerrit en een gezamenlijke vriend van hen betrokken was, raakte de realityster ernstig gewond. Naar eigen zeggen hadden de artsen haar al opgegeven en aan haar ouders verteld dat ze afscheid van haar moesten nemen. Wonder boven wonder werd ze wakker en overleefde het kindje in haar buik ook de enorme klap.

In de vlog onthult Barbie al de reden waardoor het heeft kunnen gebeuren dat zij door de auto heen werd geslingerd: ,,Ik zat achterin en ik had geen gordel om.” Meteen daarna geeft Gerrit aan, die ook wordt geïnterviewd door Nick, dat hij van zijn advocaat niet mag praten over het ongeluk en dus verder er niets over wil zeggen. Dat gaat even goed, totdat Barbie zegt: ,,Jij kan wel meedoen aan de slechtste chauffeur van Nederland!” Gerrit kijkt ongemakkelijk en gaat er niet verder op in. Was dit datgene wat hij van zijn advocaat niet mocht zeggen?

‘Zat ik in een trip?’

Tot slot zegt Barbie nog iets: ,,Ik denk zit ik nou nog in een trip.” Dat zegt Samantha als Nick vraagt hoe zij reageerde toen ze hoorde van de dokter dat ze zwanger was. ,,Dat had ik dus ook”, zegt Gerrit daarna. Hadden de twee tijdens hun rit door Den Haag drugs op? Barbie praat het heel snel recht en zegt: ,,Ja, door die klap op mijn hoofd en die pijnstillers.” Versprak Barbie zich hier weer, of spreekt ze de waarheid en waren ze niet onder invloed tijdens het ongeluk?

Meer DenD