Oeps! Vriendin Max Verstappen rijdt Mercedes

Kelly Piquet rijdt Mercedes! Oeps
Door: Charlotte Wijnen
23-09-2021

Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, rijdt niet in een Honda maar in een Mercedes. Dat is te zien in een video die ze op social media deelt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kelly rijdt niet in Honda

Kelly was onlangs in Milaan en deelt daar een video van op haar Instagram. In de video komt verschillende keren dezelfde auto voorbij. Als vriendin van Max Verstappen zou je denken dat ze in een Honda rijdt, maar van alle automerken kiest ze nou nét voor de grote concurrent Mercedes.

Mercedes verslaan

Tijdens de Dutch Grand Prix trok Mercedes alles uit de kast om Max Verstappen te verslaan, maar slaagde hier niet in. Fabrikant Honda heeft de motoren van de Formule 1-bolides van Red Bull voorzien van een superbatterij, die Max Verstappen in de resterende races van het kampioenschap moet gaan helpen aan de wereldtitel in de Formule 1.

,,Het doel is om dit seizoen Mercedes te verslaan en om dat in ons laatste seizoen in de Formule 1 voor elkaar te krijgen, erkenden we de noodzaak om de prestatie van de motor te verbeteren. Om die reden is de ontwikkeling van de nieuwe ES, waar jaren aan is gewerkt, versneld”, zei Yasuaki Asaki, hoofd van motorafdeling Honda, op de website van Formule 1.

Botsing

Verstappen veroverde hiermee poleposition op het circuit van Spa-Francorchamps. Vervolgens won hij ook de race, die door de zware regenval slechts enkele rondjes duurde. In de Grote Prijs van Italië viel hij halverwege uit na een botsing met Lewis Hamilton van Mercedes.

Komend weekend begint Max in de Grote Prijs van Rusland met vijf punten voorsprong op Hamilton. Echter wordt hij zondag in de race drie plaatsen naar achteren gezet in de startopstelling. Dat was de straf die hij kreeg voor het veroorzaken van de aanrijding met Hamilton.

Meer DenD