Olcay Gulsen geeft Ruud de Wild zelfbruiner in plaats van zonnebrand

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Het blijkt maar weer dat Olcay Gulsen ook maar gewoon een mens is. Ondanks dat ze een eigen beautylijn heeft, gaf zij haar partner Ruud de Wild per ongeluk zelfbruiner in plaats van zonnebrand. Met een oranje uitgeslagen gezicht als gevolg…

In haar Instagram Story deelt Olcay een video van Ruud die de kamer in loopt. Zijn gezicht is veel meer oranje uitziet dan we van hem gewend zijn. De programmamaakster schrijft erbij: “Foutje… Dacht Ruud de Wild SPF druppels te geven in Marrakech… Bleek verkeerde flesje te zijn.”

Duitse afgekeurde quizmaster

Ruud is lichtelijk geïrriteerd door de video: “Waarom moet dit. Ik ben serieus, schat, ik loop toch voor gek?!” vindt hij. “Iedereen ziet dat ik eruitzie als een Duitse afgekeurde quizmaster.”

“Arme man”

Na deze lachwekkende video plaatst Olcay nog een foto van Ruuds oranje hand waarmee hij de tanningdrops heeft uigesmeerd: “Die handen ook… Arme man… Ze werken wel goed die tanningdrops. Goudbruin”, grapt de onderneemster. 

Als laatste plaatst ze nog een foto van twee flesjes self tanning drops in haar Story. “Niet te verwarren met SPF drops”, zet ze er sarcastisch bij. Hoelang Ruud de Wild er bij zal lopen als een wortel, is niet bekend…

Tags

OLCAY GULSENORANJERUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck