Olcay Gulsen geen spijt van breuk met Ruud

Door: Ditjes en Datjes
27-06-2019

Modeontwerpster Olcay Gulsen en radio-dj Ruud de Wild waren voor vier maanden hét nieuwe showbizz koppel van het land. Dit was van korte duur. Begin juni kondigt het koppel aan niet langer meer een setje te zijn. Aan Story vertelde Olcay dat de reden van de breuk het overlijden van haar ex-verloofde was. In Grazia doet ze opnieuw een boekje open tijdens een interview.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hartaanval

Dit was haar grootste reality check uit haar leven. Tijdens haar vakantie in Kroatië met toenmalige vriend Ruud de Wild kreeg Olcay te horen dat haar eerste grote liefde James Harris was overleden. ,,Ik moet nu eerst mijn eigen gedachten op een rijtje zien te krijgen” vertelt ze in Grazia. De 41-jarige James overleed plotseling aan een hartaanval.

Intens verdrietig

,,De afgelopen twaalf jaar is hij nooit uit mijn leven geweest. Hij was zó belangrijk voor me. Ik kan me voorstellen dat dat voor Ruud confronterend en vervelend was” vertelt Gulsen verder. Ze is intens verdrietig.

‘Wil Ruud niet meer zien’

De modeontwerpster heeft geen spijt van haar beslissing, hoe leuk ze Ruud ook vindt. Ze wilde met rust gelaten worden en wilde Ruud eigenlijk helemaal niet zien. ,,Ik had ook niet het gevoel dat ik steun wilde van Ruud. Dat klopt natuurlijk ook niet” zegt ze in het interview.
,,Het is wat het is” zegt Olcay. Ze vindt het erg sneu voor Ruud want hij kan er niets aan doen. Maar haar gevoel kan ze niet veranderen en blijft dus bij haar beslissing: het is uit. ,,Ik kan het niet opbrengen om gezellig te doen en het leuke vriendinnetje uit te hangen. Dat kost me te veel energie.”

Meer DenD