Olcay Gulsen onder vuur na ‘onthulling’ vriendin Peter R. de vries

Olcay Gulsen|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Olcay Gulsen deed afgelopen weekend een bizarre onthulling over de vriendin van Peter R. de Vries. Hoewel ze het statement snel verwijderde, kreeg ze bakken vol kritiek over zich heen. ,,Hoe háál je het in je hoofd?”

‘Dag en nacht aan zijn bed’

Olcay Gulsen en haar partner Ruud de Wild plaatsten afgelopen weekend een statement op Instagram. Ze begrijpen niet dat er geen aandacht zou zijn voor de liefdespartner van Peter R. de Vries.

,,Het doet ons ontzettend veel pijn om te zien dat de geliefde van Peter R. de Vries in geen enkele communicatie wordt genoemd. De vrouw waar hij al zes jaar lief en leed mee deelt. Zij zit de afgelopen dagen dag en nacht aan zijn bed. De vrouw waar hij zoveel van houdt”, schreef het stel in hun Instagram Stories.

Open relatie

Peter R. de Vries is 35 jaar getrouwd geweest met Jacqueline, maar ze hadden altijd een open relatie. Daarnaast had Peter buitenechtelijke relaties, zoals met schrijfster Susan Smit en tv-eindredacteur Leonie Kragt. Acht jaar geleden zijn Peter en Jacqueline gescheiden, maar het contact bleef goed.

Olcay en Ruud doelen met hun statement dus niet op zijn ex-vrouw Jacqueline, maar op iemand anders. Peter zou al zes jaar samen met deze vrouw zijn, maar wordt in tegenstelling tot zijn ex-vrouw nergens genoemd. Waarom Olcay en Ruud daar mee zitten, is onduidelijk.

‘Ik ben helemaal in shock’

Al snel werd het statement vanwege felle kritiek verwijderd. Onder andere Youtuber Yvonne Coldeweijer liet zich uit over de bizarre onthulling. ,,Ik ben echt helemaal in shock dat je dit in je hoofd haalt om te posten onder het mom van: kijk eens wat wij ook nog weten, jullie weten zeker niet dat Peter nog allemaal secret juice in zijn leven heeft?”, schreef Yvonne in haar Instagram Stories.

Volgens Yvonne is het heel ongepast om het te posten. ,,Er ligt gewoon iemand in kritieke toestand in het ziekenhuis.” De vriendin van Peter zit volgens haar hier niet op te wachten. ,,En wie er al helemaal niet op zit te wachten, denk ik, is de rest van de familie van Peter en Peter zelf. Hoe haal je het in je hoofd dat je dit doet?”

Tags

OLCAY EN RUUDOLCAY GULSENPETER R. DE VRIESRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck