Olcay in Spanje uitgescholden vanwege dragen kort rokje

Kort rokje Olcay zorgt voor scheldpartij
Door: Charlotte Wijnen
01-08-2022

Olcay Gulsen was gisteren in Alicante toen ze plotseling werd uitgescholden door Nederlandse toeristen. Kennelijk herkenden de toeristen haar niet, want ze bleven doorgaan met roddelen terwijl Olcay alles kon horen.

Olcay mag dan een bekende Nederlander zijn, ze wordt kennelijk niet overal op straat herkend. Gisteren werd ze in Spanje plotseling uitgescholden door Nederlandse toeristen.

‘Zo ongemakkelijk’

,,Net uitgemaakt voor ordinaire Engelse”, schrijft Olcay in Instagram Stories. Zelf denkt ze dat het te maken heeft met haar kledingkeuze. ,,Snap het… rokje is ook kort.”

Maar dat is niet alles. De Nederlanders blijven roddelen over Olcay terwijl ze elk woord kan horen. ,,Zo ongemakkelijk… als de mensen naast je maar blijven roddelen… en jij maar blijft doen alsof je het niet bestaat. Lang leve Nederlandse toeristen in het buitenland.”

Op een gegeven moment besluit Olcay toch actie te ondernemen. ,,Als je fijne avond en prettige vlucht zegt tegen medelanders die net heel uitgebreid over je geroddeld hebben”, schrijft ze vervolgens lachend op Instagram.

Meer DenD