Ontroerend interview zoon Bibian Mentel

Zoon Bibian
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De zoon van Bibian Mentel schoof afgelopen zondagavond aan bij Humberto. Hier sprak hij samen met zijn vader over het overlijden van Bibian en over het voortzetten van haar nalatenschap. Een bijzonder en openhartig gesprek. ,,Er is niemand zoals je eigen moeder”, legt de 18-jarige Julian uit.

‘Bij haar voelde ik me veilig’

Een zichtbaar geëmotioneerde Julian vertelt dat Bibian haar kinderen altijd op nummer één heeft weten te zetten: ,,Ze liet alles vallen voor mij.” Op de vraag wat hij het meest mist antwoordt Julian: ,,Mama. Het maakt niet uit wat er was, ik kon altijd mijn ei kwijt bij haar. We konden het over van alles en nog wat hebben. Bij haar voelde ik mij veilig. Er is niemand zoals je eigen moeder.”

De mannelijke versie van Bibian

De man van Bibian, Edwin vertelt dat Julian ongelofelijk op Bibian lijkt. ,,Hij is honderd procent de mannelijke versie van haar.” Hij vervolgt op grappige toon: ,,Ook met de kleine, irritante kantjes eraan.”

Afscheid

In maart schreven we over het afscheid wat Bibian nam van haar fans op Instagram. ,,Wat een liefde heb ik de afgelopen tijd mogen ontvangen. Ontzettend veel dank voor jullie berichtjes, kaartjes en bloemen”, begon Bibian haar verhaal op Instagram. Benieuwd naar haar hele bericht? Je kan het artikel lezen via deze link. 

Tags

BIBIAN MENTELHUMBERTOHUMBERTO TAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie