‘Onvergetelijke dag’ voor Cambridges tijdens Commonwealth Games

Door: DitjesDatjes
02-08-2022

De hertog en hertogin van Cambridge spreken op sociale media van een “onvergetelijke dag” op de Commonwealth Games in Birmingham. Prins William, zijn vrouw Catherine en hun dochter Charlotte waren dinsdag onder meer aanwezig bij de zwemwedstrijden en kregen daarnaast ook een kijkje achter de schermen.

“Bedankt Birmingham! Atleten, mascottes en een geweldige sfeer… een onvergetelijke dag voor ons allemaal”, schrijven de Cambridges bij een serie foto’s van het evenement. Te zien is bijvoorbeeld hoe de leden van het Britse koningshuis poseren met een aantal sporters. Ook zijn de ontmoetingen die zij met de atleten hadden op camera vastgelegd.

William en Catherine noemen het bezoek aan de liefdadigheidsinstelling SportsAid en het Britse Commonwealth-team “een echt hoogtepunt”. De Cambridges spreken van “de toekomst waarbij de volgende generatie van atleten en ondersteunend personeel wordt geholpen om op de top van hun kunnen te presteren, met druk om te gaan en het meeste uit hun ervaring te halen tijdens grote wedstrijden”.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD