Ook 70’s band DEVO gaat mondkapjes verkopen

Door: DitjesDatjes
17-05-2020

DEVO gaat mondkapjes verkopen. De Amerikaanse rockband die vooral eind jaren zeventig populair was, komt daarnaast ook met een beschermingshelm.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

DEVO heeft zelfs een naam bedacht voor de beschermingshelm. Die is onder de naam Energy Dome PPE Kit te koop op de website van de band. Het product bestaat uit de karakteristieke rode helm die de bandleden eind jaren zeventig droegen. Daar kan de koper het bijgeleverde doorzichtige scherm aan vast monteren.

Wie voor de zekerheid nog een mondkapje wil dragen, kan bij DEVO uit twee verschillende opdrukken kiezen. De mondkapjes zijn met 90 dollar voor 5 stuks wel prijzig. De Energy Dome PPE Kit haal je al voor 50 dollar in huis.

DEVO, in ons land vooral bekend vanwege de hit die ze scoorden met de new waveversie van Satisfaction van de Rolling Stones, is niet de eerste band die mondkapjes verkoopt. De Amerikaanse rockers van Thursday lieten al hun onverkochte T-shirts vermaken tot mondkapjes. Ook Billie Eilish, The Weeknd en Ariana Grande zijn in de mondkapjes-business gestapt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD