Veel ophef om Instagram-foto van Gert Verhulst

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Er is veel ophef om een foto die Gert Verhulst gisteren op Instagram plaatste. Gert, die aan het hoofd staat van productiebedrijf Studio 100, deelt een foto waar hij samen met een olifant op de foto staat in Thailand. Vele volgers vinden dat hij zich schuldig maakt aan dierenleed.

Verkeerde keelgat

Hoe men in Thailand met olifanten omgaat is wel vaker schande van gesproken. De dieren zouden slecht behandeld worden. Dat Gert besluit om met een van de beesten op de foto te gaan, schiet bij velen in het verkeerde keelgat.

Afgetuigd

Zo schrijven mensen onder de foto: ,,Niet doen! Arm beest! Zit heel veel verdriet en leed achter…..” of,,Die brave, intelligente prachte beesten worden afgetuigd tot ze luisteren… niet op de foto gaan of op hun rug een wandeling maken, zodat hun ze hun doel missen aub!”

Meidengroep

Als grap plaatst hij als bijschrift: Slurfson & Gert. De verwachting is dat alle ophef hem niet zal deren, hij heeft voor ergere vuren gestaan vanwege zijn relaties met zowel Karen Damen én Josje Huisman van meidengroep K3. Hij is het meeste bekend door de populaire kindertelevisieserie Samson & Gert uit de jaren ’90.

https://www.instagram.com/p/Ba-3PkvHywz/

Tags

GERT VERHULSTINSTAGRAMOLIFANT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck