Opmerking Bas Smit kwetst André

André Hazes en Bas Smit halen graag grappen met elkaar uit. Helaas blijkt de grens tussen wat grappig is en wat kwetsend is niet altijd even duidelijk. Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, is namelijk te ver gegaan en heeft een opmerking gemaakt over de moeizame relatie tussen André en zijn moeder en zus.

Gevoelig

Bij een foto die Bas Smit op Instagram postte schrijft hij: ,,Heel eerlijk, ik snap z’n moeder en zus wel”, en zet daarbij de hashtag #walgelijkegozer. Natuurlijk bedoelt Bas het grappig, maar met deze opmerking ging hij veel te ver. ,,Eerlijk? Dit ligt best gevoelig. Hou van grapjes, maar deze…..”, reageert André. Blijkbaar schrok Bas van de reactie van André want de foto is inmiddels verwijderd.

Moeder en zus

Al een aantal jaar heeft André geen contact meer met zijn zus Roxeanne. Wat de reden is van de breuk is niet bekend, maar wel heeft Rox een aantal keer in de media verteld dat zij openstaat voor contact. André daarentegen lijkt niets meer te maken willen hebben zijn zijn zus. De neefjes André jr. en Fender hebben elkaar dan ook nog nooit ontmoet.
De relatie met zijn moeder is sinds de kerstdagen van 2017 weer verbeterd. Toen heeft Monique, de vriendin van André, ervoor gezorgd dat hij en zijn moeder gingen afspreken. Rachel is zelfs bij een optreden van André komen kijken.