Opnames Expeditie Robinson stopgezet: ‘Heeft te maken met Mark Baanders’

Incident bij Expeditie Robinson zorgt voor stopzetten opnames
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is nog weinig bekend over het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, maar dat de opnames al een tijdje geleden van start zijn gegaan is inmiddels duidelijk. Toch zouden de opnames even stop zijn gezet. Waarom? Volgens Juicechannel heeft het te maken met PowNed-verslaggever Mark Baanders…

Hoewel we nog even moeten wachten op het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, wordt er de afgelopen tijd druk gespeculeerd over het programma. De opnames zouden, net als ieder jaar, in de maand april zijn begonnen.

‘Opnames stopgezet’

Maar volgens Juicechannel is er een dag niet gefilmd. ,,Over Expeditie Robinson hebben wij ook iets gehoord”, schrijft het kanaal op Instagram. ,,Het schijnt dus dat de opnames een dag zijn stilgelegd en dit heeft te maken met Mark Baanders.”

Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd, maar het zou betekenen dat de PowNed-verslaggever één van de deelnemers van het nieuwe seizoen is. De deelnemers worden altijd pas vlak voor de startdatum bekendgemaakt, dus of hij echt meedoet zullen we nog even moeten afwachten.

Deelnemers

Naast Mark, gaan er ook geruchten rond dat Jaimie Vaes meedoet aan het nieuwe seizoen. ,,Jij raadt nooit wie er meedoet met Expeditie dit jaar”, schreef Yvonne Coldeweijer al eerder op Instagram. ,,De ex van Lil.”

Nog een mogelijke deelnemer die wordt genoemd is Viktor Verhulst, de zoon van Gert Verhulst. Hij is onlangs Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers, die dit seizoen presenteren, gaan volgen op Instagram.

Tags

EXPEDITIE ROBINSONJUICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck