Dit zijn de onbekende opvolgers van Frank en Rogier

Paleis Prikkie
Door: DitjesDatjes
06-08-2020

Het SBS6-programma Paleis voor een Prikkie keert eind deze maand terug met twee nieuwe interieurdesigners, zo maakte de zender donderdag bekend. De Brabantse Brian en Peer nemen het stokje over van Frank en Rogier, die begin dit jaar naar RTL overstapten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Klein budget

In het nieuwe seizoen gaan Brian en Peer op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes. De mannen krijgen hiervoor een budget van slechts 250 euro, maar dat moet voor de twee doorgewinterde interieurdesigners geen probleem zijn.

,,Normaal gesproken ontwerpen we interieurs voor mensen die niet gek opkijken van een dubbeltje meer of minder. We vinden het mooi om voor dit programma mensen te mogen helpen met een klein budget”, laat Brian weten. “Peer en ik hopen veel Brabantse warmte en gezelligheid in het interieur van deze mensen aan te brengen. We zijn al druk bezig met de opnames en vinden het onwijs leuk om te doen!” Brian heeft een passie voor verschillende stoffen en bijzonder behang. Hij zorgt voor de accessoires en details. Peer gaat meer over de indeling van een ruimte, de grafische elementen en het maatwerk.

Frank en Rogier

Als Frank en Rogier, de vorige designers van het programma, mochten kiezen wie hun opvolger werd, dan zouden ze hebben gekozen voor Martien Meiland. De kasteelheer heeft namelijk een achtergrond in interieurdesign. Wie weet kunnen Peer en Brian indruk maken op Frank en Rogier en ‘hun’ programma nog succesvoller maken.

Het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie is vanaf 26 augustus te zien op SBS6.

Meer DenD