Organisatie songfestival: zoektocht presentatie nog niet gestart

Door: DitjesDatjes
04-10-2019

Over de aankleding van het Eurosongfestival in Rotterdam volgend jaar mei wordt druk gespeculeerd. Zo ook over welk gezicht de presentatie op zich zal nemen, maar die knoop heeft de organisatie nog niet doorgehakt. Sterker nog, het gesprek daarover moet nog beginnen. Dat zegt een woordvoerder van de AVROTROS in De Telegraaf.

De zegsman reageert hiermee op ingewijden die in de krant beweren dat de omroep, de NOS en de NPO het niet eens kunnen worden over de rol van Jan Smit. De zanger, die al jaren commentator is van het liedjesspektakel, zou naar verluidt volgens de AVROTROS een van de gezichten van het songfestival moeten zijn maar daar is de rest van de organiserende partijen het niet mee eens. “De zoektocht naar de presentator – en het gesprek hierover – moet nog worden opgestart. Als er meer nieuws is, laten we het weten”, reageert de woordvoerder van de AVROTROS.

De manager van Jan is ook niet bekend met het gesteggel en heeft nog niets gehoord over de mogelijke rol van de zanger. “Wij worden hier volledig buitengehouden. Er is mij ook niet gevraagd in de agenda een langere periode dan andere jaren, waarin Jan alleen commentaar geeft, vrij te houden voor repetities”, aldus Aloys Buys. “Pas in december zouden we meer horen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen