Ouderschap beïnvloedt seksleven Rox en Erik

Door: Tanja Brouwer
13-11-2018

Roxeanne en Erik Zwennes zijn nog steeds stapelverliefd. Ook nu ze zoontje Fender hebben zorgen ze dat ze genoeg tijd met elkaar doorbrengen, maar die tijd spenderen ze niet slaapkamer.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kilo’s

Het lijkt er namelijk op dat Erik en Zwennes al een tijd geen seks hebben gehad. Roxeanne vertelt namelijk aan VROUW: ,,Wanneer we vrijen, wil ik er goed uitzien en niet elke keer mijn buik hoeven inhouden.” Eerst wil de zangeres een paar kilo kwijt, want alleen dan voelt ze zich weer sexy genoeg voor Erik. Er moet van haar nog zo’n vijftien kilo vanaf, maar ze vindt het belangrijker dat ze zichzelf mooi vindt, dan dat ze een laag getal op de weegschaal ziet.

,,Nu ik moeder ben, merk ik dat veel dingen erbij inschieten. Scheren bijvoorbeeld. En ik draag een grote pyjama met Mickey Mouse erop. Haha, kan echt niet!”, vertelt Roxeanne verder.

Nachtvoeding

De relatie tussen de twee lijdt gelukkig niet onder het rustige seksleven. Ze is zelfs nog verliefder geworden op haar vriend. ,,Hij geeft nu ook de meeste nachtvoedingen: ‘Kun jij lekker doorslapen.’ Zo’n vent heb ik, die mij dat gunt. We zijn nu bijna twee jaar samen en ik heb nog steeds buikpijn als we niet bij elkaar kunnen zijn.”

Meer DenD