Özcan Akyol en Leonie ter Braak schuiven aan in talkshow VI-trio

Door: DitjesDatjes
01-12-2021

Onder anderen Özcan Akyol en Leonie ter Braak schuiven aan in de nieuwe dagelijkse talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Het praatprogramma VI Vandaag is vanaf 10 januari elke werkdag te zien op SBS6.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ook Bram Moszkowicz, Fred Teeven, Chatilla van Grinsven en Wouter de Vries zullen bij het Veronica Inside-trio aanschuiven aan tafel. In het programma blijven sport en voetbal belangrijk, maar de mannen praten ook over onder meer de politiek en entertainment.

Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa, noemt de talkshow een “bijzondere maar toch logische volgende stap” met het trio. “Naast voetbal kwamen de afgelopen jaren al steeds meer andere onderwerpen ter tafel, van entertainment tot politiek; Wil je echt boven op de bal zitten, dan is een dagelijkse show het juiste vehikel. Altijd met hun unieke kijk op de wereld, humor, de nodige relativering, maar ook altijd met een ongezouten mening en authentiek.”

Eerder dit jaar werd bekend dat Genee, Derksen en Van der Gijp een nieuw dagelijks programma zouden gaan maken. Derksen zei eerder nog dat hij volgend jaar wilde stoppen met televisie, maar kwam daar later toch weer op terug.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD