Ozzy Osbourne geeft gezondheidsupdate

Door: DitjesDatjes
11-10-2019

In een filmpje op Twitter heeft Ozzy Osbourne zijn fans toegesproken en hun een laatste stand van zaken gegeven wat betreft zijn gezondheid. “Ik ben nog aan het herstellen, maar ga nog niet dood hoor! Het duurt alleen allemaal iets langer dan verwacht.”

De zanger bekende zich dood te vervelen. “Ik ben het helemaal zat om de hele dag in bed te liggen en kan niet wachten om weer aan de slag te gaan. Maar daarvoor moet dus nog even geduld worden opgebracht.”

Ozzy maakte begin dit jaar een nare val toen hij ’s nachts naar het toilet moest. Daardoor kreeg hij weer last van letsel dat hij in 2003 opliep bij een ongeluk met een quad en moest hij geopereerd worden aan zijn nek. “Ik heb nu meer bouten en moeren in mijn nek zitten dan in mijn auto.”

Osbourne, die meerdere concerten moest afzeggen vanwege zijn gezondheid, meldde ook dat hij bezig is met een nieuw album en bedankte zijn fans voor hun medeleven en geduld.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen