Paleis ligt niet wakker van ‘soap’ boek Harry en Meghan

Door: DitjesDatjes
17-05-2020

Harry en Meghan hoeven niet te rekenen op sympathie van Buckingham Palace – lees de Queen – wanneer ze deze zomer het boek Thoroughly Modern Royals: The Real World of Meghan and Harry laten verschijnen. Volgens de Sunday Times wil het paleis dat de ‘soap’ rond de hertog en hertogin van Sussex teneinde komt, en een boek waarin ze hun verhaal over ‘Megxit’ vertellen, helpt daarbij geenszins.

Maar volgens de zondagskrant ligt het paleis ook niet wakker van de voorgenomen publicatie. Er is de laatste decennia al zoveel over de familie geschreven, soms met medewerking van binnenuit zoals bij de boeken van Andrew Morton over prinses Diana, dat de voorstelling van de wonderlijke wereld van Harry en Meghan er nog wel bij kan. Grote onthullingen worden niet verwacht.

Het boek dat in augustus zou moeten verschijnen, handelt naar verluidt over de periode waarin Harry en Meghan elkaar leerden kennen tot aan hun vertrek uit het koninklijke leven in maart. Er zouden details in staan over de verhoudingen in de familie Markle, en dat alles vanuit het perspectief van het tegenwoordig in Los Angeles wonende celebritypaar. De journalisten Omid Scobie en Carolyn Durand zijn gevraagd hun verhaal op te schrijven.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen