Paris Hilton: Carter is de ware, ik wil een leven met hem samen

Door: DitjesDatjes
22-02-2021

Paris Hilton is nog steeds in de zevende hemel over haar verloving met Carter Reum. De socialite en tevens zakenvrouw heeft in haar nieuwe podcast This Is Paris laten weten dat ze uitkijkt naar een toekomst met Carter en hoopt een gezin met hem te stichten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het huwelijksaanzoek van Reum kwam als een verrassing voor Hilton, omdat ze eigenlijk dacht dat hij haar eerder ten huwelijk zou vragen. “Ja, stiekem hoopte ik dat hij me zou vragen tijdens ons eerste jubileum samen in december. En toen dat niet gebeurde was ik wel een beetje teleurgesteld, maar dat liet ik niet aan hem merken. In februari stelde Carter me dan toch dé vraag en dat was zo’n geweldig moment,” aldus Paris.

Ze vervolgt: “Ik begon te trillen en huilen tegelijk, omdat het zo’n mooi en bijzonder iets was. We waren echt helemaal samen in het moment, maar ook met onze families erbij. Het was zo lief dat Carter eraan gedacht had om hen hier deelgenoot van te maken.”

De Hilton-telg kan naar eigen zeggen niet wachten om een gezin te stichten met haar aanstaande echtgenoot. “We hebben het er al vaak over gehad, hoe we onze familie voor ons zien. Maar we gaan eerst trouwen en daarna komen de baby’s pas, als het ons gegund is.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD