Paris Hilton kondigt de geboorte van haar eerste kind aan

Door: Ditjes en Datjes
25-01-2023

Paris Hilton heeft op Instagram de geboorte van haar eerste kind aangekondigd. Amerikaanse media melden dat de baby, geboren uit een surrogaatmoeder, een jongen is. “Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe geliefd je al bent,” schreef de realityster bij een foto van het kind, waarop de jongen haar duim vastgrijpt. Haar woorden kregen tevens een blauwhart-emoji mee.

De 41-jarige erfgename van de Hilton-hotelketen en haar man Carter Reum startten tijdens de coronapandemie met de IVF-procedure, vertelde Hilton begin december tijdens het The Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala. “We begonnen omdat de wereld op slot zat. We wisten dat we een gezin wilden stichten en ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken.”

Voor Hiltons man is de pasgeborene overigens niet het eerste kind: hij heeft al een dochter met realityster Laura Bellizzi. Hilton en Reum trouwden op 11 november 2021.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD