Paris Hilton prijst ‘vechter’ Britney Spears in Time Magazine

Door: DitjesDatjes
15-09-2021

Paris Hilton heeft voor Time Magazine een lovende tekst geschreven over Britney Spears. De Amerikaanse zangeres staat op de lijst van de honderd meest invloedrijke personen ter wereld van 2021 en Hilton mocht een kleine ode brengen aan de popster.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Wanneer de meeste mensen aan Britney Spears denken, denken ze aan Britney de superster. Ze is iconisch. Een legende. Een van de meest invloedrijke artiesten in de geschiedenis van de popmuziek”, begint Hilton haar artikel. “Wanneer ik aan Britney Spears denk, zie ik de liefste ziel. Een moeder. Een vriend. Een vechter. Een jonge vrouw die opgroeide in de roddelcultuur van de jaren 2000, een tijd waarin de paparazzi-machine geaccepteerd, meedogenloos en wreed was.” Paris beschrijft verder hoe Britney pas recent naar buiten trad over de traumatische ervaringen die destijds achter de schermen plaatsvonden en hoe mooi het is dat de hele wereld haar sindsdien lijkt te steunen.

Time Magazine stelt ieder jaar een lijst samen met de meest invloedrijke mensen van het jaar. Andere mensen die er dit jaar tussen staan zijn onder anderen prins Harry en hertogin Meghan, tennisser Naomi Osaka, zangeres Billie Eilish en de Nederlandse politicus Frans Timmermans. Net als bij Britney Spears is er ook bij de anderen een stuk geschreven door andere bekende mensen. Zo schrijft Céline Dion over Lady Gaga en Shawn Mendes over Taylor Swift.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD