Pathé Groningen draait weer horrorfilms

Door: DitjesDatjes
14-11-2019

Pathé Groningen heeft deze week weer horrorfilms en gewelddadige films in de programmering opgenomen. Onder andere de Nederlandse thriller Bumperkleef, over een boze automobilist die een onschuldig gezinnetje belaagt, en het bloedige Joker zijn weer in het theater te zien, meldt de website van het bedrijf.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Pathé maakte eind oktober bekend voorlopig een aangepaste programmering te draaien, nadat er twee doden in het theater waren aangetroffen. Het bleek te gaan om een echtpaar dat al jaren bij de bioscoop werkte als schoonmakers.

De politie hield vrij snel een verdachte aan, een 33-jarige Rotterdammer. Het Openbaar Ministerie bepaalde vorige week dat Ergün S. negentig dagen langer blijft vastzitten. S. zit in beperking, wat betekent dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld.

Onno Hoes, die vorig jaar voor het kabinet een rapport schreef over verwarde personen in Nederland, stelde voor RTV Noord dat bij de dader van de Groningse moorden “klassieke fouten” zijn gemaakt. “Het gaat hier om een geval waarbij de familie flink aan de bel heeft getrokken bij zorginstanties”, aldus Hoes. Hij maakt een vergelijking met de moord op Els Borst, ook door een verward persoon over wie de familie vaak signalen had afgegeven aan de verantwoordelijke instanties.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD