Patricia Paay heeft eindelijk haar huis verkocht

Patricia Paay
Door: Rebecca Looijen
26-02-2020

Heel makkelijk ging het niet, maar Patricia Paay kan eindelijk gaan verhuizen. Haar huis in Wernhout is voor 251.000 euro verkocht. Dat is ruim 20.000 euro meer dan het bedrag dat zij er ooit voor betaalde.

Eigen stijl

Maar de vraag is vooral wat de nieuwe eigenaren met het huis gaan doen. Patricia heeft namelijk een behoorlijk eigen stijl. Dat blijkt uit de foto’s die van het huis geplaatst werden. Zo staan er veel leren meubels, heeft ze een grote poster van haar eigen Playboycover in de slaapkamer hangen en vind je bustes in de keuken en de badkamer.

Het huis ligt op een recreatiepark, vlak langs de Belgische grens. Het heeft een ‘klassieke’ stijl, met een overvloed aan witte meubels, gedrapeerde gordijnen en veel hoogglans details. Wellicht kiest de nieuwe eigenaar ervoor om dat volledig te veranderen.

Snel op huizenjacht

Eerder was de verkoop van haar huis niet mogelijk, omdat Osuro beslag had gelegd op de woning. Met dat bedrijf heeft ze al langer een geschil, omdat zij bijna een ton van haar willen zien. Maar recentelijk werd de beslaglegging door de rechter teruggedraaid en kon Paay weer op zoek naar kopers.

Een nieuw huis heeft Patricia overigens nog niet. Samen met haar man Robbert Hinfelaar is ze met spoed op zoek naar een nieuw plekje. De overdracht van haar huidige woning is namelijk al op 1 mei! Dat weet Weekend, die de verkoopakte in bezit heeft. Het stel wil graag in de Randstad gaan wonen, dichterbij familie en vrienden. Ze zou wel een eis hebben: het nieuwe huis moet een tuintje of balkon hebben.

Meer DenD