Patty Brard haalt uit naar Lil’ Kleine: ‘Tuinkabouter!’

Door: Lola van Leeuwen
28-08-2021

Tijdens de uitzending van Shownieuws laat Patty Brard zich flink gaan over haar mening naar Lil’ Kleine en noemt hem ‘kleine tuinkabouter’.

,,Zijn we er nog verbaasd over?!” vraagt Guido den Aantrekker, na het fragment waarin misdaadverslaggever Yelle Tieleman bevestigd dat Lil’ Kleine verdachte is van ernstige mishandeling. ,,Het antwoord is NEE”, begint Patty direct.

Lijstje met daden

Brard heeft even een lijstje voorbereid om al Jorik zijn daden op te noemen: ,,Veel te hard rijden, bonnen verscheuren zodat iedereen het ziet dat ie er schijt aan heeft, dat ie te hard rijdt en bekeurd wordt, één dag dat je terug bent uit Ibiza uiteten gaan en niet in quarantaine gaan, je verjaardag vieren in een vol restaurant met mensen en dat ook nog posten op social media…”, Guido onderbreekt Patty: ,,Nou, zo kun je nog wel even doorgaan”, en wil ook mee roddelen: ,,Ik heb hem nog nóóit met helm door de stad zien rijden, op de scooter…”

Patty heeft een verhaal en kan het niet laten om te delen met heel Nederland. ,,Ik ga het gewoon vertellen, het interesseert me ook eigenlijk niet”, al haar collega’s hangen aan haar lippen. ,,Ik heb meegemaakt dat hij in het vliegtuig stond, z’n handbagage koffertje op de grond stond en tegen een steward zei ‘hey dude’ en gebaren taal maakte waar hij naar zijn koffer wees en naar de opbergruimte boven hem”.

‘Kleine tuinkabouter!’

De presentatrice haalt het bloed onder haar eigen nagels naar boven met dit verhaal: ,,Dat je een kleine tuinkabouter bent die niet bij zijn handbagage kan, dat is één ding”, begint ze. ,,Maar, dat je zoveel geld verdient en dat je denkt dat je boven álles staat, alle regels van fatsoen en denkt dat je zo met mensen om kan gaan…”, aldus een vermoeide Patty Brard.

Meer DenD