Patty Brard ‘kotst’ van finalist Expeditie Robinson

Patty doodziek van finalist Expeditie Robinson
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Patty Brard zat gisteren net als de rest van Nederland aan de buis gekluisterd voor de halve finale van Expeditie Robinson. De aflevering stond vooral in het teken van de beruchte eetproef. En daar werd Patty behoorlijk misselijk van…

Tijdens de eetproef moeten de kandidaten de meest smerige gerechten eten. Al voordat de kandidaten zien wat ze moeten eten, zakt bij Ilse moed in haar schoenen. ,,Mijn grootste nachtmerrie”, zegt ze over de eetproef.

Eetproef

De kandidaten moeten als eerst kippenpoten eten. Dat klinkt niet zo erg, totdat presentatrice Nicolette Kluijver zegt dat de kandidaten ook de botjes én de nagels moeten opeten. ,,Het is heel naar”, zegt Ilse over de structuur. Ze is laatste die de kippenpoten op heeft en valt daarmee af. Maar wanneer ze het volgende gerecht ziet, is ze er niet rouwig om. ,,Ik sta langs de zijlijn en ik sta al bijna te kokhalzen.”

Patty misselijk

Guido, Mark en Jochen gaan door met het eten van de andere gerechten: vissenogen en geitenballen. Het is Guido die het snelst alle gerechten op weet te eten en een plekje in de finale heeft bemachtigd. Patty Brard kan haar geluk niet op. Al moet ze wel toegeven dat ze een beetje misselijk is geworden. ,,Van harte Guido. Finale Expeditie Robinson”, schrijft ze bij een filmpje in Instagram Stories waarin ze doet alsof ze moet overgeven.

Finale

De volgende proef weet Ilse te winnen, waardoor Mark en Jochen het eiland moeten verlaten. De finale is zondag bij RTL te zien, waarin Willem, Guido en Ilse tegen elkaar zullen strijden.

Tags

EXPEDITIE ROBINSONPATTY BRARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck