Patty Brard over inbraak Marc-Marie Huijbregts: ‘Eigen schuld’

Patty over Marc-Marie
Door: Charlotte Wijnen
07-02-2022

Marc-Marie Huijbregts weet hoe de inbrekers bij hem binnen zijn gekomen. Hij bewaarde zijn sleutel in een kluisje bij de voordeur. Geen wonder dat er dan wordt ingebroken, vindt Patty Brard. ,,Wat een dombo.”

Marc-Marie Huijbregts werd op 29 januari opgeschrikt door inbrekers in zijn huis. In zijn podcast Marc-Marie & Aaf vinden iets vertelt hij hoe de mannen naar binnen zijn gekomen. ,,Wij hebben ooit verbouwd en toen is er een kluisje op de deur gedaan, met een code. Daar hebben wij onze huissleutel in”, vertelt Marc-Marie.

‘Heel gevaarlijk’

De cabaretier geeft toe dat hij de code aan meerdere mensen gegeven heeft en daarna nooit heeft veranderd. ,,We hadden een keer dat er een matras werd gebracht, ik niet thuis was en kon zeggen: ‘Kunt u eventjes de code invullen. Dan kunt u hem in de hal zetten”, legt hij uit. ,,Maar dan moet je natuurlijk wel die code af en toe veranderen, maar dat deden wij niet. Ik denk dat iemand die code verkocht of afgegeven heeft of zelf de code wist.”

Inmiddels is het slot vervangen. ,,Die man die ons slot kwam vervangen zei: ‘Die kluisjes zijn heel erg gevaarlijk, want met een bepaald soort hamer sla je er zo een gat in en dan kunnen ze er zo in’. Je hebt er dus helemaal niks aan.”

Patty Brard haalt keihard uit

Patty Brard heeft vol verbazing naar het verhaal van Marc-Marie geluisterd, zo laat ze weten in Shownieuws. ,,Wat een dombo”, sneert ze.

Patty vindt het zelfs een beetje zijn eigen schuld. ,,Ik vind alleen al het fenomeen dat je je sleutel op je deur plakt… Zet er koffie bij, cake en ‘Welkom!’ Wat is er mis met je sleutel gewoon bij de buren laten liggen?”

Meer DenD