Patty Brard redt Connie Witteman uit de brand

Hond Connie
Door: Eva Steins
22-03-2021

Een heftige periode voor Connie Witteman. Haar hond Rocco is ernstig ziek, er lijkt geen enkele behandeling bij de trouwe viervoeter aan te slaan. Patty Brard, die ervaring heeft met zieke honden, schiet Witteman te hulp…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vorig jaar moest Patty afscheid nemen van haar geliefde hondje Lulu. Nadat het beestje lang ziek was werd Patty aangeraden om langs te gaan bij een alternatieve dierengeneeskundige. De dingen waarvan Lulu last had konden worden opgelost met ‘gezonde voeding, supplementen cbd olie en ozontherapie.’ Direct knapte het beestje op, maar lang heeft het niet mogen baten. Lulu overleed een paar weken later alsnog.

Rocco

Ook de hond van Connie lijdt op dit moment aan een onbekende ziekte. Het hondje vecht voor zijn leven en Connie is kapot van het lijden van haar trouwe viervoeter. ,,Gisteren heeft Rocco voor de tweede keer een heel lang en intensief onderzoek gehad, maar er is nog steeds niets te vinden en daardoor kunnen ze niets voor hem doen”, laat Connie op Instagram weten.

Het komt erop neer dat het hondje niet geholpen kan worden en het afwachten is.

Op dat moment schoot goede vriendin Patty te hulp. Volgens Connie is zij op haar aanraden naar een holistische arts gegaan met Rocco. ,,Hij heeft daar ozontherapie gekregen.”

De therapie zou nu al zijn vruchten hebben afgeworpen. ,,Rocco heeft goed geslapen en het gaat tot nu een stuk beter.”

Meer DenD