Patty onthult: Zóveel bedpartners heeft ze gehad

Patty Brard
Door: Jessie Baltus
26-03-2020

In het nieuwe boek van Patty Brard (65) dat deze maand uitkwam schrijven Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond heel wat onthullende feitjes. Zo ook het aantal bedpartners dat Patty voor Antoine heeft gehad…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Vijftig”

Patty zou bepaald geen blad voor de mond nemen als het om intieme verhalen gaat in het boek ‘Patty, de negen levens van Patty Brard’. Op Shownieuws.nl is te lezen dat Patty in eerste instantie ,,geen idee” heeft met hoeveel mannen zij voor Antoine het bed heeft gedeeld. Maar later doet ze toch een schatting: ,,Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.”

Allereerste keer

Ook doet ze uitspraken over haar allereerste keer. Ze was veertien of vijftien, schrijft Shownieuws. ,,Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Moeder Patty

Recentelijk was Patty in het nieuws over de hereniging met haar moeder. Dit weerzien kwam net op tijd aangezien vlak daarna de verzorgingshuizen op slot gingen in verband met het coronavirus. Ze kunnen elkaar dus voorlopig even niet meer zien.

Meer DenD