Pechtold reageert op verhaal minnares

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

D66-leider Pechtold zegt zich niet te herkennen in in het verhaal dat Anne Lok aan Privé heeft verteld, en dat vandaag is gepubliceerd. Daarin doet ze een boekje open over de relatie tussen haar en Pechtold.

Verantwoorden

“Ik voel geen behoefte om me te verantwoorden voor dat beeld, waar ik me totaal niet in herken”, zegt Pechtold tegen Hart van Nederland. Hij wil verder niets kwijt over de beschuldigingen die Anne heeft gedaan. Zo zegt ze dat Pechtold haar twee keer heeft gedwongen tot een abortus, en één keer daadwerkelijk haar zwangerschap daardoor heeft afgebroken. Ook vertelt ze dat ze een tweeling heeft gekregen, en dat de vader van de kindjes misschien Pechtold is. Maar dat de kans ook bestaat dat de vader haar ex-partner is.

Daarnaast heeft Anne tegen Privé gezegd dat Pechtold geen enkele verantwoordelijkheid neemt voor de tweeling, en dat het werken in de politiek hem enorm zwaar valt. Hij zou er zelfs aan gedacht te hebben te stoppen met zijn werk.

Gemeenteraad

De politicus laat wel weten het erg jammer te vinden dat Anne stopt met haar werk als gemeenteraadslid bij gemeente Meppel en zegt haar lidmaatschap van D66 per direct op.

Bekijk de video van Hart van Nederland hier

 

Tags

ANNE LOKD66PECHTOLD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck