Pechtold zet vriendin Anne aan de kant

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Na ruim drie jaar is er een einde gekomen aan de turbulente relatie tussen D66-leider Alexander Pechtold en zijn vriendin Anne Lok.

Dit onthult Story vandaag.

De twee ontmoetten elkaar tijdens een D66-weekend in 2014. De twee worden verliefd en hoopten op een leven samen. Anne, ook actief in de gemeenteraadspolitiek voor D66, is zeker over haar liefde voor Alexander, dat ze voor de politiek leider zelfs haar vriend Fred verlaat. Tot aan 2016 kabbelt de relatie tussen de twee voort, ook al heeft het zijn onrustige momenten: van drukte in Den Haag tot de normale twijfels over de relatie.

Zwanger

Dan blijkt Anne volgens de reconstructie van Story onverwacht zwanger te zijn van een tweeling. Ze zou onzeker zijn geweest van wie de baby’s zijn, maar besluit ze toch te houden. Ze bevalt in 2016 van twee meisjes, maar wil geen DNA-test laten doen.

In maart 2018 brengen Alexander en Anne, volgens Story, een lang weekend door in Madrid, maar een week later wordt hij ook gespot met zijn Froukje. Bij het zien van de foto’s, zou er iets zijn ‘geknapt’ bij Anne, aldus Story.

Namens Alexander Pechtold reageert assistente Elise van Zeeland in Story: ,,Ik kan bevestigen dat de relatie tussen Alexander Pechtold en Anne al enige tijd voorbij is.”

Tags

ALEXANDER PECHTOLDANNE LOKMINNARES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck