Pernille wijzigt relatiestatus Facebook naar: ‘heeft een relatie’!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al jaren wordt er beweerd dat Koffietijd-presentatrice Pernille la Lau een relatie heeft. Hij zou politieagent zijn of bij de Geheime Dienst werken. Daarom mag zijn naam niet bekend worden. De presentatrice heeft gisteren echter een hele grote stap gemaakt. Op Facebook heeft ze namelijk haar relatiestatus aangepast!

Verzonnen?

‘Heeft een relatie’ staat nu vermeld bij de informatie op de persoonlijke Facebookpagina van Pernille la Lau. Als we de presentatrice zelf moeten geloven heeft ze al jaren een wederhelft, maar niemand heeft hem ooit gezien. Pernille wilde ook nooit iets over hem vertellen. Daardoor gingen veel mensen vermoeden dat er helemaal geen ‘meneer La Lau’ bestaat, maar dat hij verzonnen is!

Goede vriend Addy van den Krommenacker heeft zich zelfs een keer gruwelijk besproken. Een interviewer vroeg aan Pernille hoe het met haar vriend gaat. De presentatrice hield haar kaken stijf op elkaar, maar Addy, die ernaast stond, zei: ‘Welke politieman?’  ,,Nee joh, dat zou ik echt zeker moeten weten. Ze is al jarenlang vrijgezel. Ze is zo druk”, ging Addy verder toen de verslaggever vertelde over de vriend van Pernille.

De vraag is dan ook of Pernille met het ‘Facebook official’ maken van de relatie de waarheid vertelt, of dat dit opnieuw een truc is om iedereen voor de gek te houden.

Tags

FACEBOOKKOFFIETIJDMANNEPPARTNERPERNILLE LA LAUVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck