Peter Jan Rens en Virginia woest op dorpsgenoten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Peter Jan Rens en zijn vrouw Virginia zijn ontzettend boos op hun dorpsgenoten. Zo boos dat Peter Jan Leerdammers uitscheldt voor ‘snotneuzen’ en ‘azijnzijkerds’.

Marktplaats

Het begon allemaal toen Virginia haar kledingwinkel in Leerdam eind februari te koop zette op Marktplaats. Voor 20.000 euro is het winkeltje over te nemen. Dat deed bij vele dorpsgenoten de wenkbrauwen fronsen, want huurde Virginia het pand niet? Waarvoor vraagt zij dan 20.000 euro? De koper krijgt de Facebookpagina erbij, het winkeltje mag de naam behouden en de nieuwe eigenaar krijgt wat inkoopadressen. Maar is dat echt zoveel geld waard? Volgens veel Leerdammers niet. “Laat je niet voor de gek houden”, schrijft iemand.

De twee BN’ers reageren woest op de reacties. Vooral één reactie doet het bloed van Virginia koken. Iemand schreef dat ze het fijn vond dat de twee uit het dorp vertrekken. “Misschien zijn deze mensen wel de reden dat wij weggaan”, schrijft Virginia terug. Ook heeft ze wat te zeggen op alle mensen die zich afvragen wat de koper voor die 20.000 euro krijgt: “Mensen die geen verstand hebben van ondernemen, moeten gewoon hun klep houden!”

Azijnzeikerds

Peter Jan Rens neemt het voor zijn vrouw op, en ook hij reageert woest op alle negatieve reacties: “Stelletje azijnzeikerds het gras is hier groener dan bij de buren. Jullie zijn allemaal snotneuzen en hebben nooit zulke grote zaken gedaan die ik ooit heb gedaan. Probeer zelf eens wat te bereiken voordat je een ander afkraakt. Bij deze, als je alles zo kan schreeuwen op sociale media, moet je langs komen in de winkel dan kunnen we een discussie aangaan. Maar die verlies je want ik vraag mij af wie een privéjet heeft gehad hier en 48 miljoen op de bank stumperds.”

Achterstand

Volgens Virginia gaan ze uit Leerdam weg, omdat ze een groter pand van 300m2 hebben gevonden. Daar kunnen ze de winkel uitbreiden. Of dat betekent dat het financieel goed gaat met het stel is nog maar te bezien. Een inwoner van Leerdam beweert namelijk dat ze nog heel wat huurachterstand hebben. 

Tags

HUURPETER JAN RENSVERKOOPVIRGINIA RENSWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck