Pijn bij Ajacieden door wraak Bayern-speler Daley Blind

Daley Blind naar Beiern.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Zijn oude vrienden Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt en Ryan Gravenbergh treft Daley Blind aan bij Bayern München. Het is de ultieme wraak van de inmiddels ex-Ajacied op Ajax-trainer Alfred Schreuder. De man met de splijtende pass, subliem spelinzicht, bakken Champions League-ervaring werd door Ajax-coach Schreuder de deur gewezen, maar neemt nu genadeloos revanche.

Blind, gesteund door zijn vader Danny Blind, zet Schreuder en alle andere Ajax-bestuurders te kijk. De verdediger speelde alle wedstrijden voor Oranje tijdens het WK in Qatar, maar werd door de Ajax-leiding als een kleine jongen weggestuurd. In wezen krijgt hij van Schreuder de schuld op zijn schouders van de matige eerste seizoenshelft van Ajax. Daley zou te langzaam zijn, hij zou de aanvallers niet meer kunnen bijbenen etc. etc.

Bij Bayern Munchen zien ze dat toch een slag anders. Daley Blind is een topspeler, weliswaar misschien wat op leeftijd, en hij is van waarde voor het topteam uit de Duitse Bundesliga. Dat vinden de topscouts van Bayern.

Ajax speelt aanstaande zondag zonder Blind tegen NEC. Blind tekende een halfjaar contract met een optie voor nog een jaar.

Tags

AJAXBAYERN MUNCHENDALEY BLIND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck