Pijnlijke liefdesbreuk: Art Rooijakkers leeft gescheiden van zijn vrouw

Art Rooijakkers
Door: Charlotte Wijnen
11-08-2021

Terwijl Art Rooijakkers juist deze zomer anderen helpt om de ware liefde te vinden, zit het hem zelf niet mee. Hij leeft al enige tijd in het diepste geheim gescheiden van zijn vrouw Andrea.

In scheiding

Als presentator van het programma B&B Vol Liefde, moet hij de deelnemers helpen hun ware liefde te vinden. Maar een programma presenteren zou nog nooit zó zwaar zijn geweest voor Art als nu. Zelf ligt hij in scheiding.

Insiders melden aan weekblad Weekend dat Art en Andrea sinds enkele maanden gescheiden van elkaar leven. ,,Andrea heeft haar huis in Amsterdam aangehouden. Dat is nu een geluk bij een ongeluk, want ze kon op die manier terug naar een voor haar vertrouwde plek”, aldus een insider in het weekblad. ,,Het is intens verdrietig, maar zij en Art wonen op dit moment inderdaad gescheiden van elkaar.”

Midlifecrisis?

En dat terwijl ze voor de buitenwereld het ideale stel leken. Art sprak enkele jaren geleden de wens uit dat hij graag vader wil worden. Andrea zag dat in eerste instantie niet zitten, maar toch ging het stel ervoor en kreeg een tweeling. Over dat het nu vier jaar later zó mis heeft kunnen gaan, doen verschillende verhalen de ronde.

Volgens insiders is Art in een midlifecrisis beland. Enkele jaren voor de geboorte van de tweeling had Art ook al twijfels bij de relatie. Door een grote reis te maken kwamen ze weer nader tot elkaar maar niet veel later sloeg de twijfel weer toe.

Voor Andrea lijkt de maat nu vol te zijn. Afgelopen zomer ging zij alleen met de kinderen op vakantie. Art ging, tussen de opnames van B&B Vol Liefde door, alleen op vakantie.

Meer DenD