PIKANT GERUCHT! Bedriegt Ali B zijn Breghje?

Pikant gerucht achtervolgt Ali B
Door: Matthieu Slee
30-12-2021

Telkens weer zijn er de geruchten. Rapper Ali B zou niet alleen oog hebben voor vrouwelijk schoon, maar daar buiten de echtelijke sponde ook intiem mee zijn. Nu gaat de rapper opnieuw over de tong…

Ali B. (Bouali) praat altijd vol genegenheid over echtgenote Breghje Kommers. ,,We hebben elkaar aangevuld. We hebben elkaar jong ontmoet en elkaar gered van het wilde leven.” Ali trouwde vijftien jaar geleden met de beeldschone en slimme Breghje (zij is mede-eigenaar van managementbureau SPEC). Samen hebben ze zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Maar is hun huwelijk er werkelijk één uit de sprookjes van Duizend-en-een-nacht?

Vreemdganger
Wie op Instagram RealityFBI volgt (@reality.fbi) krijgt een heel ander beeld van Ali. Met regelmaat worden berichten gepost waaruit zou moeten blijken dat Ali B met regelmaat vreemdgaat. Wel benadrukt dit ‘Juicekanaal’ dat alle berichten ‘met een knipoog’ zijn. Maar toch. Zelf lijkt Ali zich niet al te druk te maken over deze geruchtenstroom.    

Intiem
Ook Dennis Schouten beticht Ali B van vreemdgaan. De presentator van RoddelPraat beweerde eerder al dat Ali intiem was met Maan de Steenwinkel en toont nu vermeende chatberichten van Ali met een vrouw van negentien. Na hun intieme samenzijn zou Ali hebben gezegd: ,,Hier heb je 500 euro, koop wat leuks voor jezelf in deze coronatijd.”

Sylvie Meis
Het is niet voor het eerst dat er seksgeruchten de ronde doen over Ali. Zo deed in 2013 bij onze Oosterburen het pikante gerucht de ronde dat Ali tijdens een vakantie in Dubai intiem was geweest met Sylvie Meis, die in dat jaar in scheiding lag met Rafael van der Vaart.

Hilarisch
Ali reageerde nuchter op de publicatie in het Duitse weekblad OK! Magazine. ,,Ik vind het heel naar voor Rafael en Sylvie, maar dit (gerucht, red.) is toch echt hilarisch.” Misschien geldt dat ook voor de nieuwe geruchten, maar een reactie van Ali laat ditmaal lang op zich wachten.

Meer DenD