Politie: Nieuwe informatie ‘aanslag’ op Manuela Kemp

Manuela Kemp
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Er zijn nieuwe ontwikkelingen in de zaak van Manuela Kemp. De zangeres raakte gewond na een heftig ongeluk dat met opzet leek te zijn. De politie had een Hilversumse veelpleger op het oog die bekend staat om het teisteren van fietspaden in de buurt.

Draad op nek

Manuela reed vorige week met haar scooter over een fietspad in het Mediapark en werd slachtoffer van een heftig ongeluk. Zij raakte op een bizarre manier gewond aan haar kin en nek.

,,Er was een onzichtbare draad over het fietspad gespannen die recht in mijn nek kwam. Ik ben heel ernstig gevallen. Er loopt blijkbaar iemand in Hilversum die het leuk vindt om dit soort draadjes over fietspaden te spannen.”

Manuela deed meteen aangifte bij de politie. Toen bleek dat dit vaker was gebeurd: in Hilversum loopt iemand rond die dit soort ‘aanslagen’ vaker pleegt. Een groot aantal slachtoffers zouden zich al gemeld hebben.

LEES OOK:

Moordaanslag op Manuela Kemp?

Opzet

Nu blijkt de vork toch iets anders in de steel te zitten. De politie heeft namelijk nieuwe informatie gevonden die erop wijst dat het niet de veelpleger was. Aan Shownieuws bevestigt de politie camerabeelden te hebben van het ongeluk.

Hierop is te zien dat Manuela in een voetgangersgebied tegen een met gespannen draad afgeschermd terras aanrijdt. Hieruit maken zij op dat dit niet het werk van de veelpleger is, maar dat het puur een ongeluk was.

Illegaal

Het lijkt er dus op dat niet de veelpleger, maar Manuela zelf illegaal bezig was. Zij sneed een stuk af en reed met haar scooter in een voetgangersgebied.

Het stuk waar zij geraakt werd door het onzichtbare draad was een plek waar zij nooit had mogen rijden.

Tags

MANUËLA KEMPMEDIAPARKMOORDAANSLAGONGELUK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck