Prins Andrew gechanteerd door Epstein: ‘Hij beval haar seks te hebben met Andrew’

Jeffrey Epstein
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Jeffrey Epstein dwong een vrouw seks te hebben met Prins Andrew en legde dit vast op beeld, om het later tegen hem te kunnen gebruiken als chantagemiddel. Dat zegt een voormalig model en bekende van Epstein. Ze doet hierover een boekje open in The Sun: ,,Hij zei: ‘Fijn om iets over iemand te hebben’.”

Gedwongen seks

Het voormalige model zegt dat haar vriendin seks had met Prins Andrew, op bevel van Epstein. In het artikel zegt het model: ,, Ze vertelde dat Jeffrey haar naar een slaapkamer stuurde en beval seks te hebben met Prins Andrew. Ze zei dat Andrew seks met haar had, en de kamer verliet. Ik denk dat ze in de war was door Jeffrey – gemanipuleerd door hem. Ze voelde zich gedwongen om het te doen.” Dit is haar niet in de koude kleren gaan zitten: ,,Mijn vriendin was erg overstuur. Ze was aan het huilen”.

‘Fijn om iets over iemand te hebben’

Het model vertelt over de confrontatie die vervolgens plaatsvond tussen haar en Epstein. Zij wilde weten waarom hij haar vriendin beval seks te hebben met Prins Andrew. ,,Ik had een laatste gesprek met Jeffrey. Ik zei: ‘Mijn vriendin vertelde dat je haar hebt bevolen om seks te hebben met Prins Andrew’. Hij zei dat het geen probleem was en dat de vriendin het prima vond.” Lisa vertelt verder: ,,Ik zei ‘Niemand is daar oké mee –  waarom zou je dat doen?” Epstein begon te grinniken en reageerde: ‘ Oh, het is fijn om iets over iemand te hebben’.”

Camera’s filmde alles

Eerder werd bekend dat Epstein in zijn gehele huis camera’s had die alles wat er gebeurde hebben opgenomen. Uit het artikel van The Sun blijkt dat het voormalige model ook vermoedt dat Jeffrey Epstein de seks tussen haar vriendin en Prins Andrew gedwongen heeft, zodat hij de opgenomen beeldmaterialen kon gebruiken als chantagemiddel. Hierover zegt zij: ,,Hij had een hele hoop camera’s in het huis, als ik hem ernaar vroeg zei hij hetzelfde: dat het altijd goed is om iets tegen iemand te hebben’.”

Tags

GHISLAINE MAXWELLJEFFREY EPSTEINPRINS ANDREWSCHANDAALSEKSUELE INTIMIDATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie