‘Prins Andrew staat op beveiligingsbeelden Epstein’

Door: DitjesDatjes
12-07-2020

De Britse prins Andrew staat waarschijnlijk op beveiligingsbeelden als hij inderdaad regelmatig over de vloer kwam bij Jeffrey Epstein. Dat claimt de advocaat van Virginia Roberts, die de prins beschuldigd van seksueel misbruik, in gesprek met de Mail on Sunday.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik twijfel er niet aan dat prins Andrew is gefilmd in kamers en privĂ©ruimtes op het terrein van Epstein”, stelt David Boies. “We weten dat er camera’s hingen door het hele herenhuis in New York en ook op andere plaatsen die Epstein beheerde. Er zijn grote hoeveelheden tapes en prins Andrew staat op die banden.”

Roberts beweert al jaren dat Andrew haar misbruikt heeft. De prins verklaarde in november in het geruchtmakende interview met BBC Newsnight zich absoluut niet te kunnen herinneren de destijds zeventien jaar oude Roberts ooit te hebben ontmoet. Op de bewuste avond zou hij met dochter prinses Beatrice naar een pizzazaak geweest.

De Amerikaanse autoriteiten willen graag met Andrew praten over zijn verstandhouding met Epstein en Ghislaine Maxwell, die vorige week werd aangehouden in de VS. Sommige vermeende slachtoffers van de multimiljonair zeggen dat Maxwell betrokken was bij het misbruik. Ze zou meisjes hebben geronseld.

Ook Andrew kende Maxwell goed en werd met haar op verschillende momenten gefotografeerd. Zij introduceerde hem in de jaren 90 bij Epstein. Jeffrey Epstein werd verdacht van kindermisbruik en pleegde vorig jaar op 10 augustus zelfmoord in zijn cel in New York.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD