Onthullingen: Prins ‘Randy Andy’

Prins Andrew
Door: Lies Jansen
22-07-2020

Nieuwe onthullingen hangen als een schaduw over de toekomst van Ghislaine Maxwell en prins Andrew. Zo vertelt een bron aan The Sun dat Ghislaine het intern had over ‘Randy Andy’ als ze over Andrew sprak. ‘Ranzige Andy’ lijkt steeds meer in het nauw te komen…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Alles werd gefilmd

Jeffrey Epstein mag dan dood zijn; de misbruikaffaire waarin hij de hoofdrol speelde, is daarmee allerminst tot een eind gekomen. Sinds Epstein zelfmoord pleegde in zijn cel zijn alle ogen vooral gericht op prins Andrew en Ghislaine Maxwell. Een werkneemster van Epstein beweert dat alle seksuele escapades van Andrew in het huis gefilmd zijn. Epstein zou vervolgens deze beelden hebben bekeken met zijn toenmalige partner Ghislaine. ,,Het was net een televisiekamer, groot en donker. Er waren overal veel schermen. (…) Jeffrey spendeerde veel tijd in die televisiekamer om video’s te bekijken”, aldus de werkneemsters aan The Sun. 

‘Randy Andy’

Over prins Andrew vertelt de werkneemster: ,,Ik kon niet zien of Andrew kleding aan had. Het zag eruit alsof het in de slaapkamer was gefilmd. Ik denk alleen niet dat Andrew wist dat hij gefilmd is. Het was zo donker toen ik binnenkwam dat ze me niet opmerkten. Ik ging iets zeggen, maar ze spraken en lachten, dus keek ik naar het scherm om te zien waar ze het over hadden. Vervolgens zei Ghislaine: ‘Oh, dat is Randy Andy voor jou.’ Jeffrey lachte daarom.” Die bijnaam ‘ranzige Andy’ hadden de tabloids jaren geleden al bedacht nadat Andrew na zijn scheiding steeds vaker met jonge vrouwen zijn opwachting maakte op jetsetfeestjes.

Meer DenD