Prinses Alexia gaat viraal?

Alexia Tik Tok
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het duikt sinds kort overal op. Voor het eerst is er een persoonlijk socialmedia-account met de naam en inhoud van een Nederlandse royal. Het betreft een account op het bekende platform TikTok. Het account draagt de naam van prinses Alexia en publiceert de andere filmpjes. Of het ook daadwerkelijk een officieel account van Alexia betreft, is nog maar de vraag.

Dansende Alexia

Op de filmpjes is een dansende en playbackende 14-jarige Alexia te zien. Samen met haar vriendinnen voert ze de populaire TikTok-dansjes uit. Toch worden er vraagtekens of het daadwerkelijk gaat om het account van Alexia. Er is echter nog geen verklaring naar buiten gekomen die deze roddel bevestigt of ontkracht.

Bij Shownieuws werd openlijk over gespeculeerd en werd er uitgelegd dat het waarschijnlijk om een nep-account gaat. De filmpjes mogen echter niet door de media worden uitgezonden. 

Nederlands koningshuis meer zichtbaar?

De laatste tijd viel het sommigen op dat het Nederlands Koningshuis meer persoonlijke foto’s publiceerde op het officiële account van de royals. Zo gingen de bakkunsten van koningin Máxima eerder viraal en vertelde Alexia in een gesprek met vlogger Enzo Knol over haar opvoeding. 

Tags

KONING WILLEM-ALEXANDERKONINGSHUISMAXIMANEDERLANDS KONINGSHUISPRINSESPRINSES ALEXIATIKTOKWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie