Eloise verkoopt garderobe op internet!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Iedereen die zich altijd al wilde kleden als een royal krijgt nu de kans. Gravin Eloise (17) verkoopt namelijk een deel van haar garderobe op United Wardrobe!

Onder haar account Eloise VO verkoopt de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien t-shirts en sieraden online die ze voor een paar euro verkoopt. Ze trekt ze zelf aan en gaat dan op de foto. Ze zet de maat van het artikel erbij en het merk en opvallend is dat geen kleding koopt bij dure modehuizen, maar in de winkels komt waar de meeste tienermeiden hun kleding kopen. Er zitten onder meer shirtjes bij van Zara en Berksha.

Rood-wit jurkje

Wie ook vaak wordt geprezen voor haar kledingkeuze is prinses Amalia. De oorringen die ze afgelopen Koningsdag droeg waren daags daarna helemaal uitverkocht. Een ander rood jurkje wat ze een tijd geleden droeg, viel zo in de smaak bij veel vrouwelijke bekende Nederlanders dat ze die daarna ook kochten. Onder meer Patty Brard, Kata Schuurman, Wendy van Dijk en Bridget Maasland liepen even later in hetzelfde jurkje van het merk Devotion.

Tags

INTERNETKLEDINGPRINS CONSTANTIJNPRINSES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck