Prinses Märtha Louise weer verliefd

Door: DitjesDatjes
13-05-2019

De Noorse prinses Märtha Louise heeft een nieuwe vlam. De prinses heeft op Instagram bekendgemaakt dat ze een relatie heeft met de Noors-Amerikaanse Shaman Durek Verrett.

Zielsverwant

,,Wanneer je je zielsverwant ontmoet, dan weet je dat. Ik heb het geluk gehad dat ik de mijne heb ontmoet”, schrijft Märtha Louise, die in 2016 haar huwelijk met Ari Behn zag stranden. ,,Shaman heeft mijn leven veranderd, zoals hij dat van zoveel anderen heeft veranderd. Hij heeft me doen realiseren dat onvoorwaardelijke liefde daadwerkelijk bestaat op deze planeet.”

Donker

De 47-jarige prinses spreekt daarnaast ook volgers aan die eventuele kanttekeningen zouden plaatsen bij het feit dat haar nieuwe liefde donker is. ,,Het is niet aan jullie om een keuze voor mij te maken of om over mij te oordelen. Ik kies mijn man niet uit om mensen tevreden te stellen of om aan bepaalde normen te voldoen”, zegt ze. ,,Shaman Durek is simpelweg een man met wie ik graag mijn tijd spendeer en die me aanvult. Respecteer mijn daden en mijn partnerkeuze. Alles wat ik op dit moment weet, is dat we van elkaar houden en dat ik supergelukkig ben.”

De dochter van koning Harald en koningin Sonja en Ari Behn gingen in 2016 uit elkaar. Samen hebben ze drie dochters.

View this post on Instagram

When you meet your twin flame, you know. I have been lucky enough to have met mine. @shamandurek has changed my life, like he does with so many. He has made me realize that unconditional love actually exists here on this planet. He embraces all of me without question or fear. He makes me laugh more than anyone, has the most profound wisdom to share and all the bits in between from the diversity of his being. I feel so happy and blessed that he is my boyfriend. Thank you my love, for including me so generously into your family. I love you from this eternity to the next. And to those of you who feel the need to criticize: Hold your horses. It is not up to you to choose for me or to judge me. I don’t choose my man to satisfy any of you or the norms or boxes you have chosen in your mind for me to be in. I don’t thrive there, nor do I exist in your illusion about me. I choose from love. And that’s it. Shaman Durek is merely a man I love spending my time with and who fulfills me. So thank you for respecting my actions and my choice of partner. All I know at this moment is that we love each other and I am super happy. Have a wonderful, loving Sunday and Mother’s Day(for the USA). 📸 @dhendersonphoto #love #unconditionallove #newlove #boyfriend #inlove

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on

 

 

 

 

 

Meer DenD