Producent ontkent geruchten over ontslaan ‘talentloze GTST-acteurs’

GTST
Door: Ditjes en Datjes
14-11-2019

De tijd van onbezorgdheid is voorbij voor de Goede Tijden, Slechte Tijden-cast. Vrijdagavond werd bekendgemaakt dat acteurs Britt Scholte en FLoris Bosma zijn ontslagen. Luuk Ikink vertelt bij RTL Boulevard dat het komt door een ”veel te jonge en niet zo goed acterende cast’. Met andere woorden, Britt en Floris staan op straat omdat hun acteerkwaliteiten niet goed genoeg zijn voor de serie. Volgens producent EndemolShine is dit helemaal niet waar…

‘Niets met acteerkwaliteiten te maken’

‘Kimberly’ en ‘Rover’ moeten de GTST-fans vaarwel zeggen. Dit laat EndemolShine weten. ,,Het klopt dat we afscheid hebben genomen van Britt en Floris. We hebben besloten om de karakters Kimberly en Rover uit de serie te schrijven. Dat heeft overigens niets met hun acteerkwaliteiten te maken.”

Klagende fans

Een grote schoonmaak vond tv-baas Peter van der Vorst hoognodig. Fans zouden namelijk geklaagd hebben dat de serie veel te kinderachtig zou worden en dat het meer in het hokje gaat passen van kinderseries zoals SpangaS en Brugklas. ,,Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig met het doorvoeren van een aantal veranderingen en daarbij kijken we ook continu naar de samenstelling van de cast”, laat EndemolShine weten.

Gedwongen en teleurgesteld

Het is duidelijk dat Britt, ook bekend als Kimberly, gedwongen is om op te stappen. De actrice laat op haar Instagram-account weten enorm teleurgesteld te zijn. Volgens EndemolShine zit er niets anders op: ,,Om nieuwe impulsen door te voeren, zijn veranderingen soms noodzakelijk en ontkom je er helaas niet altijd aan dat je ook mensen moet teleurstellen.”

View this post on Instagram

Afgelopen dagen heb ik veel vragen gekregen rondom GTST. En bij deze kan ik zeggen dat het klopt. Het GTST avontuur is helaas afgelopen voor mij. In de basis was het een besluit van de schrijvers en kwam dat best als een klap. Je kan wel zeggen dat ik teleurgesteld was. Ik heb de afgelopen 3 jaar met ontzettend veel liefde en plezier meegewerkt aan deze productie, veel geleerd en genoten. Ik ga mijn collega’s mega missen. Van Crew tot Cast. Maar inmiddels zijn er al heel veel ontwikkelingen bezig met nieuwe projecten en waar ik heel enthousiast van wordt. Ik sta niet stil en er komen hele toffe projecten aan 😏!! Ik ben heel nieuwsgierig naar wat de toekomst mij gaat brengen ❤️ Bye Kimberly Sanders het was een cadeautje om je te mogen spelen 😘

A post shared by Britt Scholte (@brittscholte) on

Meer DenD