Producers André Hazes: ‘teleurgesteld’

Door: Julia Zendman
04-12-2022

André Hazes heeft de bijzondere gave om eigenlijk altijd de gemoederen bezig te houden. Deze keer is is het vaste team van André op zijn zachts gezegd ‘teleurgesteld’. Na ruim 7 jaar samenwerken en vele hits, is het radiostilte vanuit André.

Privé kwam met het nieuws naar buiten dat André zou hebben gebroken met zijn vaste producers Edwin van Hoevelaak, Bram Koning en Marcel Fisser. Vrijwel alle grote hits die André heeft gescoord, zijn door deze drie mannen geschreven en geproduceerd.

Laf

Volgens Bart Ettekoven heeft André niet eens zelf laten weten aan de producers dat hij niet meer samen met hen wilde werken. „We hebben in de docu kunnen zien hoe hij weer toenadering zocht, nadat hij al eerder met ze had gebroken. Nu werd dus onlangs bekend dat hij dus wederom zijn manager op hen af had gestuurd en die had laten weten ‘jongens we willen niet meer met jullie samenwerken’. André heeft dus niet zelf de telefoon durven op te nemen”, zegt hij aan tafel bij Shownieuws. De producers hadden na alle commotie eigenlijk wel verwacht dat André iets van zich zou laten horen, maar niets is minder waar onthullen Bram Koning en Edwin van Hoevelaak.

Radiostilte

„Ik probeer te communiceren al vier, vijf weken met iedereen en dat lukt dus niet. En met iedereen bedoel ik: Dré, het management, wat dan ook. Er komt helemaal niets van die kant. Dus op een gegeven moment denk je: ‘what the f*ck?’ Ik wil mijn verhaal ook kwijt, want het zit me dwars. Ik heb zo’n goede band met hem, dan denk ik: ‘bel nou man, we zijn gabbers van elkaar.’ Het steekt, dat doet pijn. Ik denk dat hij het zelf heel moeilijk heeft, maar laten we het erop houden dat ik teleurgesteld ben”, zegt Bram Koning tegen Shownieuws. Edwin van Hoevelaak gaf bij Bart Ettekoven aan dat hij hoopt dat André na zijn vakantie even contact opneemt om alles even uit te praten, want de deur staat volgens Edwin altijd op een kier.

Meer DenD