‘Quarantaine goed voor André en Monique’

Door: DitjesenDatjes
15-04-2020

André verveelt zich thuis. Tenminste, dat zegt hij zelf. Hij voelt zich minder ‘man’ nu hij niet werkt en is zijn eigen online talkshow begonnen omdat hij het applaus miste. Een insider denkt dat de rust juist goed is voor de relatie van de zanger en zijn vriendin Monique.

‘Sterker uit de strijd’

Niet met veel mensen afspraken, geen volle agenda en niet om de haverklap op reis: het leven van André en Monique zag er de afgelopen weken volkomen anders uit dan normaal en dat blijft misschien ook wel even zo. Extra veel tijd dus om ’s avonds met het gezin te eten, daarna op de bank een film te kijken of een goed gesprek te voeren. Dat misschien ook wel nodig, want de afgelopen jaren waren voor het koppel niet erg succesvol. De carrière van de zanger gaat voortvarend, maar zijn liefdesleven is veelbesproken door de relatie met Bridget Maasland.

Hoewel Monique in het blad LINDA. zegt dat ze al vanaf het begin dacht dat de relatie tussen de 26-jarige André en de bijna twintig jaar oudere Bridget niet ging werken, zou het voor haar toch moeilijk zijn geweest de vader van haar zoon te zien vertrekken. Een insider denkt dan ook dat deze rustige tijd goed is voor het koppel: ,,Volgens mij geniet André van het thuis zijn. Hij weet zich prima te vermaken met die kleine. Afgelopen jaren werd er continue van alle kanten aan hem getrokken, maar nu hoeft en moet hij helemaal niets”, zegt de bron tegen weekblad Weekend. ,,Nu hebben ze tijd om te werken aan hun relatie en sterker dan ooit uit de strijd te komen. Wie weet, beseft André aan het eind van de rit dat het leven om meer draait dan successen behalen en voor overvolle zalen staan.”

Meer DenD